1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania jone “Marketing & Distribution”sh.p.k, shpall konkursin per vende pune sipas pozitave me poshte. Pozitat e punes jane me baze ne Prishtine.

Natyra e punes eshte ne terren, ne maredhenie te perditshme me pikat e shitjes se klienteve.

 • Pre seller – Komercialist
 • Van seller – Agjent Tregtar
 • Merchendiser

Përgjegjësit dhe detyrimet:

Do të kete pergjegjesine te arrij objektivat e biznesit dhe të shitjes brenda pikave kyçe të caktuara përmes këtyre aktiviteteve:

 • Zhvillimi dhe ekzekutimi i klienteve dhe planeve promovuese, duke bashkëpunuar ngushtë me klientët, grupin e shitjeve dhe departamentet e tjera te kompanise
 • Menaxhimi portofolit te produkteve, strategjisë së çmimeve, pozicionimit brenda dyqaneve, strategjisë se merchandising, te shpenzimeve tregtare etj
 • Krijimi i marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët në baza ditore

Profili që kërkohet:

 • Diplome e shkolles se mesme
 • Njohuri për shitjen, aktivitetet tregtare.
 • Aftësi të mira komunikuese dhe negocimi
 • I gatshem për të udhëtuar
 • Patentë shofer

Aplikacioni duhet te permbaje CV, dokumentet dhe fotokojpet e nevojshme si dhe percaktoni ne aplikim poziten per te cilen ju po konkuroni.

Kandidatët që do të perzgjidhen per intervistë do të njoftohen së paku dy javë pas skadimit të njoftimit.

Aplikacionet pranohen deri me datën 10.06.2024 dhe duhet te dergohen nepermjet e-mail info@markdist-ks.com apo mund te dorezohen ne adresen e kompanise.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/06/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet