GNTC Group sh.a.

Vende te lira të punës (10) - Prishtinë dhe Prizren

	 	 

Gorenje Department Store – PRIZREN

 • Zv. Drejtor (1 Pozitë)

Aftësitë/Kualifikimet/Eksperienca

 • Njohuri të përgjithshme menaxhuese
 • Minimumi dy vite përvojë pune
 • Ambicie dhe motivim
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Njohuri të mira kompjuterike të paketës Microsoft Office. 

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të dërgojnë CV e tyre në emailin e cekur më poshtë dhe në SUBJECT të cekin pozitën e aplikimit.

e-mail: jobs@gntc-ks.com

Hotel Gorenje shpallë konkurs pune:

 • -Kuzhinier/e
 • -Enëlarëse

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit : 049 77 77 60

Hotel GORENJE 
Prishtinë

Gorenje Department Store – PRIZREN

Zv. Drejtor (1 Pozitë)

Aftësitë/Kualifikimet/Eksperienca

 • Njohuri të përgjithshme menaxhuese
 • Minimumi dy vite përvojë pune
 • Ambicie dhe motivim
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Njohuri të mira kompjuterike të paketës Microsoft Office. 

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të dërgojnë CV e tyre në emailin e cekur më poshtë dhe në SUBJECT të cekin pozitën e aplikimit.

e-mail: jobs@gntc-ks.com

Gorenje Department Store – PRIZREN

 • Shitës/Shitëse – (3 Pozita)
 • Arkatar/e – (3 Pozita)
 • Përvojë pune të shitjes me pakicë
 • Aftësi të mira komunikimi

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të dërgojnë CV e tyre në emailin e cekur më poshtë dhenë SUBJECT të cekin pozitën e aplikimit.

e-mail: jobs@gntc-ks.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontakohen.

TAGS: Gorenje Department Store, Prishtinë, Prizren, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 7216
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC