1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “Marketing & Distribution”sh.p.k, shpall konkursin per pune per poziten:

Brand Developer (m/f) – Departamenti i shitjeve Horeca/Gastronomi

Pershkrimi i punes:

Si zhvillues tregu /brand developer, do te kete pergjegjesine e shitjes dhe promovimit te brandeve te kompanise, trajnimin e klienteve ne lidhje me keto produkte, gjetjen e klienteve te rinj, edukimin dhe trajnimin e stafit per keto produkte.

Pergjegjesit dhe Detyrimet:

 • Shitja dhe promovimi i brandeve te kompanise ne gjithe territorin e vendit;
 • Trajnimi i rregullt i stafit te kleinteve me produktet e reja, me produktet dhe menyt sezonale si dhe me te rejat nga industria:
 • Kontrolli i stokut, parashikimi i porosive ne kohe;
 • Raportimet javore dhe mujore ne lidhje me trajnimet, promocionet, shitjet.
 • Mirembajtja e kontratave ekzistuese si dhe gjetja e klienteve te rinj potencial;
 • Rritja e distribucionit dhe vizibilitetit ne on-trade per te gjithe portofolin e kompanise:
 • Krijimi dhe mirembajtja e maredhenieve me klientet e rinj dhe ekzistues;
 • Monitorimin dhe analizimin e performancës së tyre.
 • Krijimi i marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët në baza ditore

Profili qe kerkohet:

 • Diplome e Universitetit apo e shkolles se mesme
 • Njohuri te gjuhes angleze te shkruar dhe te folur;
 • Aftesi te mira ne MS Office.
 • Patentë shofer dhe I gatshem për të udhëtuar
 • Njohuri për shitjen dhe aktivitete te tjera tregtare
 • I gatshem ndaj përvetësimit të vazhdueshëm të njohurive dhe aftesive të reja, si dhe përmirësimit te atyre ekzistuese.
 • Te udhehiqet drejt qellimeve dhe objektivave

Pozita e punës është me bazë në Prishtinë.

Natyra e punes eshte kryesisht ne terren, ne maredhenie te perditshme me pikat e shitjes se klienteve.

Kandidatët që do të perzgjidhen per intervistë do të njoftohen së paku dy javë pas skadimit të njoftimit.

Aplikacionet pranohen deri me datën 08.06.2024 dhe duhet te dergohen nepermjet e-mail info@markdist-ks.com apo mund te dorezohen ne adresen e kompanise. Aplikimi duhet te permbaje CV tuaj, si dhe diplomat, certifikatat apo dicka tjeter qe ju mendoni se eshte e rendesishme per aplikimin tuaj.

Kategoria Menaxhment
Skadon 06/06/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet