1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Amas Lounge Bar hapë konkurs për pozitat:
  • Kuzhinier/e
  • Pasticiere
  • Ndihmëse Kuzhiniere
  • Shankist/e
  • Ndihmëse Shankiste
  • Kamarier/e
  • Ndihmëse Kamariere
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
  • Të kenë aftësi të mira organizative.
  • Të kenë aftësi të mira të punës në grup.
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrave kontaktues:
043747575 ose 049148833
Email
amasloungebar@gmail.com

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 06/06/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet