1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Kujtesa Net” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Preoc Km. 7 Magjistralja, Prishtine Ferizaj:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës

Agjent/e i/e shitjeve në terren

Vendi i punës: Ferizaj

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Merret me shitjen në terren të produkteve të KUJTESA NET
 • Bën kontratat të reja me klientë rezidencial
 • Mirëmbanë klientët ekzistues
 • Identifikon objektet dhe regjione për instalimet e reja
 • Hulumton tregun dhe konkurrencën
 • Prezentimi i ofertave për punëtorë të kompanive private dhe publike
 • Përcjellë tërë procesin e instalimit te klienti deri te kyçja
 • Pregatitja e të gjitha kontratave që të nënshkruhen nga klientët dhe sigurimin që atyre i është
 • ofruar produkti/shërbimi më i mire për ata.
 • Komunikimi me klientë, dhe informimi i njësive tjera lidhur me probleme teknike
 • Kryerjen e pagesave me para të gatshme dhe përmes bankave.
 • Organizon dhe merr pjesë në promocione të ndryshme të organizuara nga kompania
 • Sugjeron oferta promocionale në lokacione të caktuara.
 • Raporton ankesat, sugjerimet, dhe komentet e klientëve.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diploma e shkollës së mesme ose Diplomë Universiteti (e preferueshme);
 • Përvojë në shitje, e preferueshme në industri të njëjtë;
 • Patentë Shoferi – Obligative;
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;
 • Aftësi të shkrimit të raporteve;

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore të mesme apo universitare;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).

Aplikimi bëhet përmes përmes butonit "Apliko Këtu"  ose email-it (postës elektronike), në: hr@kujtesa.com

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh. 

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 22.05.2024, Ora 16:00h.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 22/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet