1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs per Edukatore

Kopshti AMA është në kërkim te nje Edukatoreje:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bashkëpunim i ngushtë me stafin edukativ/administativ të Kopshtit AMA
 • Puna e afërt me fëmijët .
 • Qasje pozitive ndaj fëmijëve dhe përkrahje emocionale
 • Organizimi i materialeve dhe pajisjeve të përdorura sipas metologjisë Montessori 
 • Përdorimi i aktiviteteve të ndryshme si (këndimi, rrëfimi, lojërat e strukturuara, arti, aktivitetet jashtëshkollore) për stimulimin dhe rritjen e aftësive të fëmijëve
 • Monitorim i rregullt i përparimit të fëmijës.
 • Angazhim sipas standardeve të të mësuarit të përcaktuara nga kopshti duke pasur vëmendje të veçantë ndaj rregullave të sigurisë.

Përvoja e kërkuar:

 • Te kene te perfunduar studimet ne fushen e edukimit, psikologji, sociologji.
 • Njohuri të shkëlqyeshme mbi zhvillimin fiziologjik dhe emocional të fëmijëve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi (gjuha angleze) përparësi
 • Pervoja e punes eshte e preferueshme
 • Aftësi kreative të të krijuarit te procesit mësimor kreativ
 • Ndjekje e trendeve të fushës së edukimit

Procesi i aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozitë, dërgoni CV dhe Letrën motivuese/përshkruese për ju në e-mailin:

ama.kopshti@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është:  19 Maj 2024.

Jemi entuziastë të mësojmë më shumë për ju!

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 19/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet