1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjensioni Turistik Aurora shpallë konkurs për pozitën:

  • Agjente për Turizëm

Obligative:

  • Të ketë njohuri në të shkruar dhe në të folur të gjuhës angleze,
  • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit,
  • Aftësi për të komunikuar me kolegët dhe konsumatorët në mënyre profesionale
  • Eksperiencë pune në agjensione turistike

Preferohet:
Të ketë njohuri në gjuhen Turke
Aplikacionet dergoni në:
Info@aurora-rks.com

+38345261483 viber dhe whatsapp
+38349886600 whatsapp

Lokacioni: Tek zona industriale (Klan Kosova)

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/06/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet