1

Mësuese, Edukatore

Ruaj
Kopshti i Fëmijëve AGU 2
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

IEAPP-AGU2 në Prishtinë shpall konkurs për Mësuese të mësimit klasor kl.I-V për qëndrim ditor dhe Edukatore të gr.moshës  4-5 vjeç.

Kushtet dhe kriteret për këto pozita pune:

  • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Edukimit, Shkencat Sociale - Perkujdesje dhe mirëqenie për fëmijeve ose Pedagogji.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese me fëmijët
  • Të jetë e përgjegjshme, kreative dhe fleksibile

Preferohet:

  • Të ketë së paku një vit përvojë pune në edukimin e fëmijeve

Të interesuarat mund të dërgojnë CV në email: kopshtiagu-2@hotmail.com ose të telefonojnë në numrin 045616410.

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 06/06/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet