1

Depoist/e, Pranues Malli, Sektorist/e, Arkatar/e

Ruaj
Emona Center
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE 

POZITA:  

1.Depoist

2.Pranues malli

3.Sektoriste ( 5 Pozita)

4.Arkatare (5 Pozita)

LOKACIONI : rr. “Sali Çeku Reçakut” Ferizaj; mbrapa stacionit policor.

Dokumentet e kërkuara:

  • Formulari për aplikim;
  • CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në adresën e cekur më lartë apo mund të aplikohet direkt ne email adresën në info@emonacenter.com.

Konkursi është i hapur nga data 08.05.2024 deri më 20.05.2024

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet