1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjencioni Doganor Gagi shpall konkurs për:

  • Agjent/e Doganor

Detyrat:

  • Përgaditja e dokumenteve të nevojshme për prezantimin dhe deklarimin e lendës në Doganë

Kualifikimi:

  • Shkolla e Mesme
  • Kandidati/ja duhet te kete aftësi të mira kompjuterike

Lokacioni: Pejë

Mënyra e aplikimit: Në numrin 048 555 656 apo email: artan.krasniqi-gagi.ks@live.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 05/06/24 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet