1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita : Sektorist/e

 Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Objektivi kryesor është Konsumatori
  • Mirëmbajtja e imazhit personal (uniforma, higjiena, makiazhi)
  • Gjithmonë i ofroni një opsion për shitje konsumatorit
  • Organizimi i artikujve në sektor
  • Zëvendësimi i artikujve

Në GMFashion, vlerat tona janë të virtytshme, duke arritur së bashku, ekspertizë të gjerë, të orientuar drejt klientit, duke sfiduar vështirësitë.

Pra, nëse jeni gati për dinamizëm dhe doni të rriteni me sfida, ejani dhe bashkohuni me ne!

Të gjithë kandidatët duhet të dërgojnë dokumentet e mëposhtme në emalin hmprishtina@gmail.com ose ne numer kontaktues 044 292 000

  • CV e detajuar.
  • Letër përcjellëse e cila shpjegon interesin tuaj për këtë pozitë.
  • Referenca nga punëdhënësit e mëparshëm.

Gjendemi në Prishtinë, rr. "Dritan Hoxha, Pallati i Rinise dhe Sportit

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/06/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet