1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ekipa e Postman po rritet! 

Postman hap konkurs pune për:

Pozita: SHOFER ME PATENT KATEGORI C

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Transportimi i mallrave në mënyrë të sigurt dhe të kohës së caktuar nëpër rrugët lokale dhe të gjera.
  • Mirëmbajtja e dokumentacionit të nevojshëm për transportin e mallrave.
  • Sigurimi i kujdesit të duhur për mallrat gjatë transportit.
  • Bashkëpunimi me ekipin tonë për të siguruar që detyrat të kryhen në mënyrë të suksesshme.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në transportimi i mallrave është një avantazh.
  • Patent shofer me Kategori C (e obliguar)

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit:

  • hr@postman-ks.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 05/06/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet