1

Recepsioniste, Mirëmbajtëse

Ruaj
Let’s GO Gym
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Let's GO Gym hapë konkurs për pozitat: 

  • Recepsioniste
  • Mirëmbajtëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë aftësi të mira komunikuese
  • Të jetë pozitive gjatë orarit të punës
  • Të jetë bashkëpunëtore me stafin

Lokaconi: Prishtinë

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes email-it numrit kontaktues +38343561776

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 05/06/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet