Climasan

Inxhiniere e termoenergjetikës

	 	 

Titulli i punes: Inxhiniere e termoenergjetikes.

Pershkrimi i punes, detyrat dhe pergjegjesite kryesore:

 • Bene skicimin dhe planifikimin e sistemeve klimatizuese,
 • Prezanton sistemet klimatizuese tek klientet potencial
 • Ofron sherbim profesinal ndaj konsumatorit.
 • Kordinon punet me ekipet punuese ne teren

Kriteret e punesimit:

 • Te kete njohuri pune me AutoCAD
 • Pervoje pune ne pozita te ngjashme
 • Njohja e mire e punes dhe aftesia per te mesuar shpejte
 • Njohja e sistemeve elektronike te tensionit te ulte dhe te larte
 • E pergjegjeshme dhe e sakte ne pune
 • Te jete e besueshme dhe e drejte
 • E gatshme per trajnime dhe aftesim profesional ne varesi te dinamikes se zhvillimit te produkteve te lemise
 • Aftesi per pune nen presion dhe me orar te zgjatur ndonjehere sipas nevojave te kompanise
 • Njohja e gjuhes angleze ose ndonje gjuhe tjeter eshte avantazh ndaj kandidateve tjere
 • Patent shoferi kategoria B
 • Perparesi kane kandidatet e gjinise femerore.

Per te aplikuar ju lutemi dergoni CV tuaj dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja, ne e-mailin info@climasan-ks.com deri me 21.08.2019

 

Shikime 1424
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC