1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania Albulena-Impex shpall konkurs per :

 • Brand Manager

Pergjegjesit dhe Detyrat kryesore për Brand Manager: 

 • Planifikon, realizon aktivitete të duhura që do të ndihmojnë në vendosjen e produktit në treg
 • Përgatit analiza të tregut për brendin që përfaqëson
 • Përgjegjës për arritjen e objektivave të brendit
 • Përgatit raporte për zhvillimin e brendit
 • Percjellë / analizon konkurencen (çmimet,promocionet ne treg)
 • Mbanë vazhdimisht relacionet  në teren me klientët aktual dhe mundësinë e zgjerimit të tyre

Kërkesat:

Kandidati / kandidatja

 • Te jetë i diplomuar në fakultetin ekonomik
 • Të ketë njohuri/përvojë në distribuim (min 2 vjet)
 • Të ketë njohuri te mira te punes me kompjuter
 • Të jetë bindës dhe i aftë të negocioj me klientët potencial
 • Të disponoj patent shofer të kategorisë B
 • Të ketë aftësinë e të punuarit në grup dhe nën presion
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze dhe gjuhëve tjera, perparsi
 • Të jetë i moshës mbi 25 vjec (preferuar)
 • Të jetë energjik,te kete iniciative dhe kreativitet duke ofruar ide te reja per zhvillimin e brendit te cilin e perfaqeson
 • Të mos ketë vepra të hapura penale

Mënyra Aplikimit:

Te gjithe te interesuarit/interesuarat le te dergojne CV-ne ne email adresen: info@albulenaimpex.com
Afati i fundit per aplikim: 10/Qershor/ 2024

Adresa; Magjistralja Prishtine - Ferizaj km 7-t.

Vetem personat qe hyjne ne listen e ngushte do te kontaktohen per interviste.

Kategoria Menaxhment
Skadon 10/06/24 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet