1

Shitëse në Showroom (2), Agjent i Shitjes me Shumicë

Ruaj
Bcreative
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

B Creative kompani me pervoje shumevjecare ne lemine e ndricimit per shtepi, restorante, hotele dhe objekte afariste me produktet e veta dhe perfaqsuese e Philips Lighting, Luceplan, Viokef, Vimar, Onelight, Novaluce, Smart lighting etj, shpall konkurs per keto vende te lira pune:

  1. Shitese ne showroom (2) pozita (Paga 400.00 netto+ stimulim shitje)
  2. Agjent i shitjes me shumice (paga sipas marrreveshjes)

Kandidatet potencial duhet ti plotesojne keto kushte:

  • Te kete te kryer se paku shkollen e mesme – fakulteti eshte perparesi
  • Pervoja e mehershme ne shitje ne lemine e produkteve elektrike, enterierit eshte perparesi Pervoje te mehershme ne shitje
  • Te jete komunikuese gjate punes me kliente Te kete aftesi te mira organizative
  • Njohja e gjuhes angleze (shkrim, lexim) eshte perparesi Njohja e programeve kompjuterike MS Office

Perfitimet:

Page konkuruese + stimulim shitjeje Ambient I pershtatshem I punes

Mundesi zhvillimi dhe avancimi professional

Te interesuarit te dergojne CV e tyre permes emailit: shitja@bcreative-ks.com

Vetem kandidatet e suksesshem do te kontaktohen.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/06/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet