Galeria Shopping Mall

Specialist për Rrjete Sociale / Organizim të eventeve

	 	 

Titulli:

Specialist për Rrjete Sociale/Organizim të eventeve

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës/e për administrimin e llogarisë së kompanisë në Rrjetet Sociale dhe aktiviteteve në GALERIA Shopping Mall

Departamenti përkatës:

Marketing

Pozita superiore ku raporton:

Menaxherit të Marketingut

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-        Administron dhe Menaxhon faqet e kompanisë në rrjetet sociale

-        Në bazë të planifikimeve 3 mujore, së bashku me Menaxherin e Marketingut organizojnë aktivitetet 10 ditore në Qendër;

-        Azhuron faqet në rrjetet sociale me përmbajtje promovimi dhe marketingu;

-        Përmirëson rezultatet e kërkimit organik;

-        Analizon, dhe paraqet raporte analitike;

-        Perfomon në Rritjen e vizitave/lexuesve në faqet e kompanisë në rrjetet sociale;

-        Perfomon në ngritje e brendit dhe imazhit të kompanisë

-        Mirëmbajtja e faqes.

Kërkesat për këtë pozitë:

-        Njohuri mbi rregullat dhe elementet e menaxhimit të përmbajtjes në media sociale

-        Njohuri themelore mbi WordPress dhe CMS

-        Aftësi për të shkruar përmbajtje dhe tekste të komunikimit

-        Përvojë në fushën e marketingut në media sociale

-        I/e entuziazmuar, i/e motivuar për punë dhe i/e aftë për të punuar në ekip

-        Njohja e plotë e parimeve të marketingut, produktit apo shërbimit të menaxhimit, shitjes dhe zhvillimin e biznesit

-        Njohuri të gjuhës angleze (gjuha gjermane apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

*Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit

Shikime 1410
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC