1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

InterAdria është kompani e zhvillimit softuerik, telekomit e cila ofron  shërbime të rëndësishme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. 

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Teknik I lartë I HVAC në teren

Detyra dhe përgjegjësitë :

 • Bazat e HVAC;
 • Sistemet Elektrike;
 • Sistemet e ngrohjes;
 • Sistemet e ajrit të kondicionuar;
 • Parimet e ftohjes;
 • Efikasiteti i energjisë dhe qëndrueshmëria;
 • Kontrollet dhe automatizimi i sistemit;
 • Zgjidhja dhe mirëmbajtja e problemeve të HVAC;
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga eprori;

Kualifikimi dhe përvoja :

 • Diplomë e shkollës së mesme profesionale në drejtimin përkatës ose të ngjashme;
 • Përvojë pune e dëshmuar së paku (3) vjeçare në lëminë e njejtë ose të ngjajshme;
 • Njohuri rreth makinave, dizajnit, mirëmbajtjes dhe përdorimit të tyre;
 • Shkathtësi në instalim dhe kontroll të funksioneve;
 • Shkathtësi në koordinim, monitorim dhe menaxhim të kohës;
 • Shkathtësi analitike për të vlerësuar performancën dhe cilësinë e produkteve dhe proceseve;
 • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup;

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara mund aplikojnë duke dorëzuar CV-në dhe kopje të dokumenteve të kualifikimeve profesionale në e-mail adresën e kompanisë: jobs@interadria-ks.com

Data e fundit per aplikim: 21 maj 2024 

Kategoria Inxhinieri
Skadon 03/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet