Galeria Shopping Mall

Administrator Ekzekutiv / Burime Njerëzore

	 	 

Titulli:

Administrator Ekzekutiv / Burime Njerëzore

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës/e për Administratë dhe Burime Njerëzore

Departamenti përkatës:

Departamentit të Zhvillimit të Biznesit

Pozita superiore ku raporton:

Zhvilluesit së Biznesit

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-        Përgatit njoftimet e punës dhe i publikon ato në portale dhe kanale të ndryshme mediatike;

-        Përdor mediat sociale për të reklamuar pozicionet e punës, si dhe për të krijuar marrëdhënie me kandidatë dhe punëdhënës

-        Identifikon, krijon dhe zhvillon marrëdhënie me kandidatura të përshtatshme sipas nevojave dhe pozicioneve, nëpërmjet procesit të kërkimit të rekrutimit

-        Pranon dhe vlerëson CV-të dhe aplikimet, kryen intervista, teste dhe krijon një listë të ngushtë me kandidaturat më të përshtatshme

-        Përgaditë listen e pagave dhe mëditjeve

-        Planifikon pushimet e personelit

-        Proceson kërkesat për reimbursim në kompani të Sigurimeve.

 

Kërkesat për këtë pozitë:

-        Diplomë Universitare (e preferueshme në shkencat sociale, psikologji, juridik)

-        Përvojë e mëparshme si Specialist HR jo më pak se 2 vjet

-        Aftësi shumë të mira organizative, komunikimi dhe etikë të mirë prezantimi;

-        Aftësi të shkëlqyera në organizim, komunikim dhe negocim me palët.

-        Njohuri të gjuhës angleze (gjuha gjermane apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

 

*Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit

Shikime 2212
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC