1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ambero, kompani për prodhimin e mobiljeve që rrjedh nga kompania Koral, pas rritjeve të kapaciteteve dhe hapësirave të prodhimit, tani është edhe në rritje te stafit dhe shpallë konkurs për këto pozita të punës:

1) Monter në teren dhe fabrikë

 • Të jenë të diciplinuar në punë;
 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm;
 • Të kenë përvojë së paku 2 vite në montim të mobiljeve;
 • Të kenë njohuri në leximin e projekteve;
 • Të jenë të paisur me patent-shofer;
 • Të jenë të pështatshëm në punë ekipore.
 • Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme.
 • Shkathësi në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës.

2) Ndihmës monter në teren dhe fabrikë (pa përvojë në industrin e mobiljeve)

 • Të jenë të paisur me patent-shofer;
 • Të jenë të interesuar për avancim në punë;
 • Të jenë të pështatshëm në punë ekipore;
 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm;

3) Operator në makina (Sharrë, Kantericë)

 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm;
 • Të kenë njohuri kompjuterike;
 • Të jenë të pështatshëm në punë ekipore;
 • Të kenë njohuri në ndonjëren nga makinat e lartecekura;
 • Të kenë njohuri në leximin e projekteve;
 • Të kenë njohuri në mbikëqyrjen e makinave derisa ato janë duke kryer detyrat dhe ndërhyrjen për çdo rregullim të nevojshëm për të prodhuar një rezultat përfundimtar sa më të mirë;

4) Arkitekt

 • Të kenë përvojë së paku 2 vite;
 • Të ketë njohuri në dizajnimin e interiereve dhe pergatitjen per prodhim;
 • Të ketë njohuri në perdorimin e programave si Sketchup apo Archicad (perparesi kane ata qe njohin programet e prodhimit sikur Corpus)
 • Të jenë të gatshëm për të ndihmuar ekipen në punë të ndryshme.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim / CV në email adresën: hr@ambero.co apo të kontaktojnë në numrin: Mob: +383 45 777 071

Adresa: Miradi e Ulët, Fushë Kosovë.

Konkursi eshte i hapur deri me 20.05.2024

Kategoria Prodhim
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet