1
PREMIUM PLUS

Ndihmës/e në Shank, Ndihmëse në Kuzhinë

Ruaj
Salt Bistro
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS
 
Salt Bistro shpallë konkurs për këtë pozita pune:
  • Ndihmës/e në shank,
  • Ndihmëse në Kuzhinë,

Lokacioni: Fushë Kosovë

Kërkesat:

  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I/e  përgjegjshëm/e, komunikues/e dhe bashkëpunues/e;

Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese:  redona.abazzi@gmail.com apo te kontaktojne ne numrin e telefonit 044 985 582

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet