1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Apliko dhe bëhu pjesë e një ekipe dhe ambienti të shkëlqyer pune.

KASTRATI Pharmacy në Prishtinë

 • Farmacist/e
 • Teknik/e e farmacisë

KASTRATI Pharmacy në Pejë

 • Farmacist/e

Kriteret për farmacist/e:

 • Të keni diplomë universitare në drejtimin farmaci dhe licensë të punës për farmacist/e.
 • Përvoja e mëhershme e nevojshme.

Kriteret për teknik/e të farmacisë:

 • Të keni diplomë parauniversitare nga shkolla e mjeksisë në drejtimin farmaci dhe licensë të punës për teknik/e të farmacisë.
 • Përvoja e mëhershme e preferuar.

Çka ofrojmë ne:

 • Ambient dhe ekip të shkëlqyer pune.
 • 2 ditë pushim javor.
 • 20 ditë pushim vjetor me pagesë & pushim mjekësor.
 • 3% bonus në shitje për produkt magjistral.
 • 3% bonus në shitje për produkt (në më shumë se 700 produkte).
 • 5% bonus të pagës për vijueshmëri të rregullt.
 • 10% bonus të pagës në arritje të targetit mujor.

Apliko duke dërguar CV-në përmes butonit "Apliko Këtu" ose në e-mailin: pharmacy@kastratigroup.com
+38349752779
+38349607706

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet