1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita e punës: Interior Design Draftsman/woman

GALA është në kërkim të një projektuesi/e të dizajnit te enterierit për studion në zemër të Cyrihut dhe Prishtinës.

GALA është një studio e dizajn enterierit që projekton dhe realizon hapësira komerciale, si dhe mbështetë kompanitë për të ringjallur brendet e tyre.

Pozita e shpallur është për zyrën në Prishtinë.

Detyrat e pozitës:

 •  Bashkëpunim me menaxhmentin e projektit: nga zhvillimi i konceptit tek planifikimi i projektit dhe menaxhimi i ndërtimit.
 • Krijimi i vizatimeve teknike për të gjitha fazat e projektit sipas standarteve zvicerane SIA.
 • Përzgjedhja e materialeve dhe mobiljeve.
 • Vëmendje e madhe ndaj detajeve dhe aftësi për të menaxhuar disa projekte në të njëjtën kohë.
 •  Baubackoffice: Marrja e ofertave nga punëkryesit, përgatitja e dokumenteve per porosi si lista FF&E dhe punë te përgjithshme administrative.

Kriteret minimale:

 • Njohuri të mira të softuerëve Archicad, Microsoft Office 365, Photoshop.
 • Bachelor në Interior Design, Arkitekture, ose fushë të ngjashme.
 • Mbi 3 vite pervoje pune si Interior designer, Arkitekt ose te ngjashme.
 •  Aftesi kreative dhe teknike.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe argumentimi ne anglisht (B2) dhe aftësi të bashkëpunimit ekipor.
 • Preferohet por jo e domosdoshme: njohja e gjuhes gjermane dhe njohja e softuerëve si Sketchup, Autocad dhe InDesign.

Ajo që ne ofrojmë:

 • Mundësi për zhvillim professional dhe hapësirë për dhënien e ideve tua.
 • Mundësi për zhvillim në karrierë.
 • Një shpirt ekipor dhe hierarki të sheshta që vlerëson kontributin e cdo anëtari.

A kemi ngjallur interesin tuaj?
Nëse po, presim me padurim të pranojmë dokumentet tua të aplikimit (CV-në dhe Portofolin) duke përfshirë pritjet tua rreth pagës dhe caktimin e datës së mundshme të fillimit në: a.marniku@galadesign.ch

 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 16/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet