1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Best Western Hotel Galla shpall konkurs për:

  • Mirëmbajtëse 
  • Kamarier

Kushtet:

  • Page shumë e mirë, në bazë të përvojës së punës.
  • Transporti nga Prishtina në Hotel sigurohet pa pagesë nga hoteli.
  • Një shujtë ushqimi dhe dy kafe gjatë orarit të punës gratis nga hoteli.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
  • Të jenë bashkëpunëtorë me stafin.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 03/06/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet