1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Gjermane kërkon punëtorë për shtrimin e dyshemeve si për Parket, Laminat, Tepih dhe Produkte Elastike (Lino, PVC...), si dhe shtruas të pllakave.

  • Punëtorë për dysheme

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të bëjë shtrimin e dyshemesë me parket, laminat, tepih apo pllaka.
  • Të ketë njohuri në montim të laminatit apo parketit.
  • Të ketë përvojë paraprake në njërën prej këtyre fushave.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email-it: kontakt.muncon.de ose direkt përmes linkut 

https://form.jotform.com/241365916219359

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet