Titulli:

Shef Sigurimi

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës/e për mirëmbajtjen dhe sigurinë e objektit

Departamenti përkatës:

Departamenti i Sigurimit

Pozita superiore ku raporton:

Zëvendës CEO

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-        Kontrrollon dhe jep përgjegjësi për sigurimin fizik dhe monitorimin e alarmeve, kamerave dhe rojeve fizike

-        Mirëmban nivelin e sigurisë në baza të rregullta për të siguruar mbarëvajtje të punës

-        Menaxhon operacionet ditore të sigurisë

-        Sigurohon që objekti të jetë i pajisur me shërbime sigurie të cilësisë së lartë për të mbrojtur njerëzit dhe pronën

-        Raporton shqetësimet rreth sigurisë, shkeljet e sigurisë dhe rrethanat e pazakonta, si me gojë ashtu edhe me shkrim

-        Ndërton, përmirëson dhe mbani marrëdhënie efektive punonjësit, qiramarrësit dhe mysafirë e GALERIA Shopping Mall;

-        Qëndron ose ecë vazhdimisht në hapsira të ndryshme të Qendrës;

-        Ngjit shkallët, liftin, herë pas here gjatë ditës

-        Qëndron vazhdimisht vigjilent për të vëzhguar, lexuar, bashkëvepruar me publikun dhe bashkëpunëtorët, shikon monitoruesit e sigurisë; përfshin koordinimin dorë/sy;

-        Puna në ambiente të ndryshme duke përfshirë kushte të pafavorshme në natyrë të tilla si të ftohtit, shiut ose ngrohjes;

-        Vigjilencë konstante mendore dhe vëmendje ndaj detajeve të kërkuara gjatë përcaktimit të prioriteteve dhe përcjelljes së detyrës;

Kërkesat për këtë pozitë:

-        Minimum 3 vjet përvojë e mëparshme në këtë pozitë

-        Universitet apo përgaditje profesionale

-        Përparësi janë çertifikimet ndërkombtare në siguri

-        Aftësi shumë të mira organizative

-        Njohuri të gjuhës angleze (gjuha turke apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

*Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit

Shikime 1129
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC