Galeria Shopping Mall

Përgjegjës i inxhinierëve

	 	 

Titulli:

Përgjegjës i Inxhinierëve  

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës për infrastrukturën dhe mirëmbajtjen e objektit në anën inxhinerike

Departamenti përkatës:

Menaxhmentit

Pozita superiore ku raporton:

Zëvendës CEO

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-        Mban ekspertizë të fortë teknike, duke raportuar tek Zëvendës CEO;

-        Mbikqyr dhe menaxhon operacionet e shitoreve tregtare, duke ruajtur ndërtesen, bazat dhe fabriken fizike me vëmendje të veçantë ndaj sigurisë;

-        Drejton dhe mbikqyrë mirëmbajtjen e objekteve;

-        Mbështet ekipin udhëheqës të inxhinierisë për të menaxhuar në mënyrë efektive shpenzimet e kontrollueshme (p.sh., nxehtësinë, dritat, konsumin e ujit, mjetet dhe pajisjet, mbajtjen e furnizimeve, uniformat, marrëveshjet e shërbimit, inventarizimin etj)

-        Siguron që ekuipazhi i zjarrit ka kuptim të plotë të të gjitha procedurave, pajisjeve dhe alarmeve;

-        Zgjidh problemet dhe ankesat e qiramarrësve;

-        Ky rol kërkon aftësi të mira komunikimi dhe udhëheqjes;

Kërkesat për këtë pozitë:

-        Minimum 3 vjet përvojë e mëparshme në pozitë të ngjajshme;

-        Të ketë njohuritë e materialeve, metodave dhe mjeteve të përfshira në ndërtimin ose riparimin e ndërtesave ose strukturave të tjera siç janë dyqanet, koridoret, toaletet, parkingjet, etj;

-        Njohja e pajisjeve përkatëse, politikave, procedurave dhe strategjive për të promovuar veprime efektive për mbrojtjen e njerëzve, të objekteve, etj.

-        Të ketë njohuri në mirëmbajtjes rutinore në pajisjet mekanike dhe teknologjike dhe përcaktimi se kur dhe çfarë lloj mirëmbajtjeje nevojitet;

-        Aftësitë e menaxhimit: provë e suksesshme e menaxhimit të një ekipi;

-        Aftësitë e Microsoft Office (Word, Excel).

*Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit

Shikime 994
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC