1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kopshti Kids Club, ne Prishtine, shpall konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës, për pozitat:
 1. Dy edukatore per moshen 9 muaj - 2 vjeç
 2. Nje edukatore per moshen 2 - 3 vjec

Kualifikimet e nevojshme:

 • Fakulteti përkatës (Fakulteti i Edukimit – programi parashkollor; Shkolla e Lartë Pedagogjike – drejtimi për edukatorë; Fakulteti Filozofik – dega e pedagogjisë; Fakulteti i Shkencave Sociale – programi përkujdesja dhe mirëqenia e fëmijëve)
 • Trajnime dhe certifikime sipas standardeve
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit
 • Shkallë të lartë të vetëiniciativës

Detyrat dhe përgjegjësitë e punës:

 • Mbështetje për mirërritjen e fëmijëve në aspektin fizik, social, emocional, mendor
 • Mësimin e rregullave dhe bashkëpunimin në grup;
 • Fitimin e etikës së të ngrënit dhe shprehive të vetushqyerjes tek fëmijët;
 • Kujdes të veçantë për fëmijët me vështirësi të caktuara fizike, psikologjike dhe mendore;
 • Raportimi i çfarëdo shqetësimi për zhvillimin apo shëndetin e cilitdo fëmijë
 • Ndërtimi i raporteve dhe komunikimit profesional miqësor dhe bashkëpunues
 • Të edukoj fëmijën si një qenie të shoqërueshme dhe të aftë, që të krijojë marrëdhënie me të tjerët
 • Të kontribuojë në edukimin dhe formimin e individit të lirë, të përgjegjshëm dhe pjesëmarrës
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne dhe dokumentet e tjera percjellëse në e-mailin 
kopshti.kidsclub@gmail.com
Kontakti: +38345705434
Adresa: Bajram Kelmendi, 153, Prishtinë

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 31/05/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet