1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Nimi TV” me seli në Pejë, shpall:

K O N K U R S

Customer Care,

Vendi i punës: Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Njofton klientët per produktet dhe shërbimet ndaj klientëve,
 • Komunikon me klientë ne telefon si dhe ne format e tjera te shkrimit, 
 • Mirësjellje profesionale ndaj klientëve, 
 • Përfaqëson në mënyrë të denjë kompaninë dhe vlerat e saj, 
 • Bashkëpunon ngusht me kolegët ne emër te ofrimit te shërbimit sa më të mire te klientët dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit,
 • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme) dhe/ose Diploma e shkollës së mesme,
 • Përvojë pune në Customer Care (e preferueshme)
 • Njohuri teknike (elementare);
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;
 • Aftësi të shkrimit të raporteve;

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore të mesme apo universitare;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;

Aplikimi bëhet përmes butonit "Apliko Këtu" ose email-it (postës elektronike), në: hr@nimitv.com

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 31.05.2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Mbështetje e Konsumatorëve, Call Center
Skadon 31/05/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet