Galeria Shopping Mall

Specialist për IT

	 	 

Titulli:

Specialist për IT

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës për infrastrukturën e Teknologjisë Informative dhe rrjetet

Departamenti përkatës:

IT

Pozita superiore ku raporton:

Zëvendës CEO

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-        Instalon dhe mirëmban infrastrukturën e në baza të rregullt për të siguruar mbarëvajtje të punës

-        Menaxhon operacionet ditore të TI

-        Zhvillon strategji dhe procedura të përdorimit dhe ruajtjes të pajisjeve

-        Mirëmban rrjetin e Internetit

-        Komunikon dhe ndërton relacione me ofrues të shërbimeve te IT dhe Internetit

-        Mirëmban serverin dhe kompjuterët.

 

Kërkesat për këtë pozitë:

-        Minimum 3 vjet përvojë e mëparshme në këtë pozitë

-        Universitet apo përgaditje profesionale

-        Përparësi janë çertifikimet e CISCO

-        Aftësi shumë të mira organizative

-        Njohuri të gjuhës angleze (gjuha gjermane apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

 

*Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit

Shikime 1551
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC