1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS

 

Advanced FUE Clinic Prishtina kerkon te punesoje nje Agjente Marketingu
 
Kualifikimet:
  • Diplomë universitare: Fakulteti Ekonomik drejtimi Marketing apo i përafërt;
  • Minimum 1 vit përvojë pune profesionale në marketing;
  • Njohuri të gjuhes Angleze (e dëshirueshme);
  • Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
  • Shkathtësi bindëse në komunikim me klientët dhe në menaxhim të reklamave dhe të projekteve të tjera në Marketing;
  • Shkathtësi hulumtuese të zgjerimit të tregut të marketingut;

Mënyra Aplikimit:

Personat e interesuar te dergojne cv e tyre përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në email: advanced.hairclinics.prishtina@gmail.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 02/06/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet