1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Roben është në kërkim të punëtoreve femra për pozitat:

  • Përkthyese e Gjuhës Turke
  • Menaxhere e Ekipit

Kërkesat për këto pozita përfshijnë njohjen e gjuhës turke dhe gjuhës shqipe.

Kualifikimet dhe përvoja:

  • Aftësi të shkëlqyeshme në gjuhën turke dhe gjuhën shqipe (të shkruara dhe të folura).
  • Përvojë e mëparshme në fushën e përkthimit do të ishte një avantazh.
  • Aftësi të mira të komunikimit dhe të bashkëpunimit.
  • Aftësi të mira të menaxhimit.

Ofrimi:

  • Rroga bazë për fillim është 750+

Për të aplikuar për këtë pozitë, ju lutemi kontaktoni në numrin e telefonit 048-445-277 apo aplikoni përmes butonit "Apliko Këtu".

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Menaxhment
Skadon 31/05/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet