Galeria Shopping Mall

Përgjegjës i Operacioneve

	 	 

Titulli:

Përgjegjës i Operacioneve

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjes/e për Shërbimet e Përgjithshme dhe mirëmbajtje të objektit

Departamenti Përkatës:

Menaxhment

Pozita superiore ku raporton:

Zëvendës CEO

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-        Koordinimi dhe menaxhimi I punëve gjatë ndërtimit të objektit

-        Koordinimi me arkitekt dhe kompani mbikqyrëse;

-        Koordinimi dhe mbajtja e raporteve me kompani shërbyese;

-        Menaxhon me punët teknike;

-        Nënshkruan dokumentet teknike;

-        Organizon dhe udhëheqë më punët profesionale dhe të tjera në pajtueshmëri me normat e përgjithshme, rregulloren dhe aktet tjera të kompanisë;

-        Udhëheqë më politikat e kompanisë të caktuara nga Bordi i Aksionarëve në pajtim më të gjitha rregulloret dhe ligjet në fuqi të Republikës së Kosovës;

-        Raporton Zëvendës CEO në baza ditore apo së paku në 1 herë në javë.

 

Kërkesat për këtë pozitë:

-        Diplomë universitare në Elektroteknikë, Makineri, niveli Master i preferueshëm;

-        Së paku 5 vite përvojë pune në menaxhimin e objekteve;

-        Se paku 2 vite përvoje në menaxhimin e personelit;

-        Njohuri në Financa dhe Marketing;

-        Aftësi në Komunikim dhe në Negocim;

-        Njohuri të gjuhës angleze (gjuha turke është përparësi).

 


*Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit

Shikime 1247
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC