1
PREMIUM

Enëlarës/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Ruaj
Vapiano
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Enëlarës/e

Vapiano ka hapur pozitë pune për një enëlarës/e në Prishtinë. Kandidati/ja duhet siguruar që pajisjet dhe pjatat janë pastruar dhe ruajtur sipas standardeve të kompanisë. Ndjek procedurat e hapjes dhe mbylljes të turnit me kujdes dhe kryen detyrat e pastrimit të përditshme dhe javore.

Detyrat kryesore:

  • Pastrimi i pajisjeve si tiganat, kontenierët dhe pjatat.
  • Zhvendosja e mbeturinave.
  • Pjesëmarrje në takimet e përditshme, p.sh. takimet para turnit.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Njohuri paraprake për gastronominë (e rekomanduar).

Nëse jeni të interesuar për këtë mundësi, ju lutem CV’t tuaja dergoni hr@foleja.com apo përmes butonit "Apliko Këtu"  Koha e fundit për të aplikuar është 20 Maj 2024.

Ndihmës kuzhinier/e

Vapiano ka hapur pozitë pune si Ndihmës kuzhinier/e në Prishtinë. Për këtë pozitë, kandidati duhet të siguroj që ushqimi të ruhet, përgatitet, gatuhet, dhe shërbehet sipas standardeve të kompanisë. Po ashtu, është e rëndësishme që kuzhinieri të jetë i kujdesshëm në procedurat e hapjes dhe mbylljes së kuzhinës dhe të plotësojë detyrat e përditshme dhe javore me kujdes dhe në kohë.

Detyrat kryesore:

  • Përgatitja dhe shërbimi i ushqimit sipas specifikave të recetës.
  • Gatimi në kuzhinë (nëse është e nevojshme para mysafirëve).
  • Sigurimi i higjienës dhe sigurisë së ushqimit.
  • Pjesëmarrje në takimet e përditshme, për shembull, takimet para turnit.
  • Trajtimi i ankesave të thjeshta të mysafirëve.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Njohuri paraprake për gastronominë (e rekomanduar).

Nëse jeni të interesuar për këtë mundësi, ju lutem CV’t tuaja dergoni hr@foleja.com apo përmes butonit "Apliko Këtu"  Koha e fundit për të aplikuar është 20 Maj 2024.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet