1
PREMIUM

Asistent/e në Departamentin e Burimeve Njerëzore

Ruaj
GiFi
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania GiFi është rrjeti më i madhë i dyqaneve me produkte të standardit europian që tashmë  është hapur Kosovë. GiFi është një zinxhir francez me mbi 600 dyqane, kryesisht në Francë,  Spanjë, Belgjikë, Itali dhe në Afrikë. Gifi ka një gamë te gjerë produktesh me pakicë siq janë:  lodra për fëmijë, produkte shtepiake për kuzhinë, banjo, kopsht, mobilje, dekorime, produkte për  kujdesin në shtëpi, aksesorë për kafshët shtëpiake dhe shumë artikuj të tjerë. 

Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për  pozitën: 

Asistent/e në Departamentin e Burimeve Njerëzore

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

 • Asiston në punët e ndërlidhura me procesin e rekrutimit (shpalljen e konkurseve,  organizimin e intervistave, plotësim e dokumentacionit përkatës për punëtorët e rinj etj.);
 • Mban dhe përditëson të dhënat për prezencën, mungesën dhe lëvizjet e të punësuarve, pushimet e të punësuarve; 
 • Mirëmbanë, sistemon dhe përditëson dokumentacionin në dosjet e të punësuarve;
 • Kujdeset që të respektoj dhe implementoj të gjitha politikat, praktikat dhe procedurat e  Burimeve Njerëzore; 
 • Asiston në përgatitjen e kontratave të punës dhe në përgatitjen e listës së pagave;
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi. 

Kualifikimet: 

 • Preferohet të jetë i/e diplomuar në ekonomi, shkenca shoqërore apo në fusha tjera  relevante; 
 • Preferohet së paku 1 (një) vit përvojë pune relevante; 
 • Shkathtësi të mira ndër-njerëzore dhe komunikimi; 
 • Të jetë kreativ dhe te ketë aftësi analitike si dhe i gatshëm për pune ekipore;
 • Metodik, i/e organizuar, fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve;
 • Njohuri shumë të mira të pakos MS Office; 
 • Njohuri të gjuhës angleze në të folur dhe në të shkruar; 
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B). 

 Ne ofrojmë: 

 • Mundësi reale të zhvillimit profesional; 
 • Sigurim shndetësor; 
 • Transport; 
 • Shujtë ditore. 

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: hr@gifi-kos.com duke shënuar në  subjekt pozitën Asistent/e në Burime Njerëzore. Afati për aplikim deri me datë: 20.05.2024

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve  Njerëzore.

Kategoria Burime Njerëzore
Skadon 30/05/24 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet