1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Të interesuarit mund të aplikojn përmes linkut: bit.ly/3CMCRaB

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/05/24 (4 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet