1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Group SH.P.K., shpall konkurs për vende të lira të punës:

  • Punonjës në Autolarje

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Përgjegjës për larjen dhe pastrimin e automjeteve të kompanisë;
  • Rishikimi i herë pas hershëm i veturave, në lidhje me nevojën për të u pastruar;
  • Mbushja e automjeteve të kompanisë me karburant dhe mbajtja e evidencave;
  • Kryen edhe detyra tjera shtesë të përcaktuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

Kualifikimet:

  • Të ketë të kryer shkollimin e mesëm;
  • Të ketë përvojë pune paraprake;
  • Të ketë shkathtësi të menaxhimit të kohës;
  • Të jetë bashkpunues dhe i besushëm;

Të interesuarit mund të aplikojnë duke klikuar në Butonin "APLIKO KËTU "

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Industria Automobilistike
Skadon 29/05/24 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet