1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Menaxher/e Kategorie

Vendi i punës: Fushë Kosovë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Planifikon, udhëheqë dhe koordinon aktivitetet e blerjes, zyrtarëve të blerjes dhe punëtorëve tjerë të kyçur në blerjen e produkteve sipas nevojave te kompanisë
 • Mbikëqyrë dhe vëzhgon të gjitha aktivitetet e blerjes dhe shitjes
 • Menaxhon furnizimin e stokut
 • Negocimi me furnitorë
 • Bën kërkime dhe vlerësime mbi furnitorët, bazuar mbi çmimin, cilësinë, përzgjedhjen, shërbimin, mbështetjen, gatishmërinë, besimin, prodhimin dhe kapacitet e shpërndarjes.
 • Identifikon dhe analizon linjat e reja të produkteve
 • Analizon çmimet e propozuara, raportimet financiare dhe çdo informacion tjetër, për të përcaktuar çmimin më të mirë;
 • Negocion çmimet, cilësinë dhe nivelin e shërbimit me furnitorët;
 • Ekzekuton blerjet dhe porositë në kohë, me cilësinë më të lartë të mundshme, me çmimin sa më të lirë të mundshëm;
 • Implementon planet vjetore të blerjes dhe furnizimit
 • Mban kontakte dhe bashkëpunon ngushtë me furnitor
 • Përgatit raporte të ndryshme për blerje dhe furnizim
 • Punëdhënësi mund t’i caktojë punëmarrësit edhe detyra të tjera, përvec atyre të parashikuara në përshkrimin e punës, të përshtatshme dhe të bazuar në nevojat e kompanisë.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare, preferohet dega administrim biznesi
 • Përvojë pune minimum 2 vjet në departament të furnizimit apo shitjës
 • Shkathtësi të shkëlqyer komunikative dhe negociuese,
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze.
 • Leja e vozitjes – kategoria B

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër motivuese dhe CV) përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në e-mail adresën info@iffis-ks.com .

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 19.05.2024

Kategoria Menaxhment
Skadon 18/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet