Koral Invest

Inxhinier i Ndërtimtarisë

	 	 

Konkurs për Inxhinier të Ndërtimtarisë

Pozita: Inxhinier i Ndërtimtarisë (Drejtimi: Kontruktiv)

Edukimi: Së paku niveli Bachelor.

Përvoja: Mbikqyrje dhe menaxhim në ndërtim të lartë së paku 2 vite.

Programet: AutoCAD, Toëer, ArmCAD.

CV-të me referenca duhet të dërgohen me e-mail në: berati@koralgroup.com

Kontakt: +383 45 399 990

Afati i fundit për aplikim është 15 Gusht 2019.

Për intervistë ftohen vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret. 

TAGS: Koral InvestPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 899
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC