1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Velas & Tina në Prishtinë, është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave: 

  • Menaxher ( 2 vende të lira )
  • Depoist ( 4 vende të lira )

Kualifikimet e nevojshme:

  • Përparësi kanë kandidatët me përvojë pune 
  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe komunikimi i mirë me ekipin.
  • Aftësi organizative të shkëlqyera dhe aftësi për të punuar në një mjedis me ritëm të shpejtë.

Mënyra e aplikimit: Ju lutemi dërgoni CV-të tuaja në adresën e emailit: 1velastina@gmail.com

Lokacioni : Prishtinë/Arbri (Dragodan)

Numri kontaktues për më shumë informacion: 044 800 807 

Kategoria Menaxhment
Skadon 29/05/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet