1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Bashkohuni me ekipin tonë: Menaxher Operativ- Industria e Ndërtimit 

A jeni një Menaxher Operativ me një pasion për botën dinamike të ndërtimit? A jeni gati për të marrë drejtimin në formësimin dhe optimizimin e proceseve operacionale brenda një kompanie ndërtimi me prosperitet? Nëse po, ne ju duam në ekipin tonë!

Pozicioni: Menaxher Operativ Industria: Ndërtim

Rreth Nesh: Maliqi Construction është një lojtar lider në industrinë e ndërtimit, i njohur për përkushtimin tonë ndaj përsosmërisë, inovacionit dhe ofrimit të projekteve të nivelit të lartë. Me një histori të pasur dhe qasje të avancuar, ne po zgjerojmë ekipin tonë dhe po kërkojmë një menaxher operativ me përvojë për të nxitur efikasitetin, për të menaxhuar projektet pa probleme dhe për të kontribuar në suksesin e vazhdueshëm të organizatës sonë.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Menaxhimi I projektit: Monitorimi dhe optimizimi i flukseve të punës së projektit, duke siguruar që projektet të dorëzohen në kohë, brenda buxhetit dhe duke përmbushur standardet e cilësisë. 
 • Buxhetimi dhe Planifikimi: Njohuri të mira të buxhetimit dhe planifikimit të projektit. Zhvillimi i një plani kohor, caktimi i detyrave të punës, gjurmimi i progresit, menaxhimi i buxhetit dhe analizimi i ngarkesave të punës.
 • Përmirësimi i procesit: Identifikimi i fushave për përmirësim operacional, zbatimi I proceseve efikase dhe nxitja e iniciativave për përmirësim të vazhdueshëm
 • Alokimi i burimeve: Shpërndarja në mënyrë strategjike e burimeve, duke përfshirë personelin, pajisjet dhe materialet, për të rritur produktivitetin dhe suksesin e projektit.
 • Menaxhimi i Shitësit: Bashkëpunim me shitësit, negocim të kontratatave dhe sigurimi I prokurimit në kohë dhe me kosto efektive të materialeve dhe shërbimeve.
 • Menaxhimi i rrezikut: Identifikimi dhe zbutja në mënyrë proaktive e rreziqeve operacionale, duke siguruar një mjedis pune të sigurt dhe të pajtueshëm.

Kualifikimet:

 

 • Diplomë Bachelor në menaxhim ndërtimi, Inxhinieri Ndërtimi ose fusha të ngjashme. 
 • Përvojë e dëshmuar si Menaxher operacionesh në industrinë e ndërtimit të paktën 7 vjet.
 • Aftësi të forta të menaxhimit të projektit me një histori realizimi të suksesshëm të projektit.
 • Aftësi të shkëlqyera drejtuese dhe ndërpersonale për të motivuar dhe drejtuar një ekip gjithpërfshirës.
 • Njohuri të thella të proceseve të ndërtimit, rregulloreve dhe standardeve të sigurisë.
 • Aftësi në softuerët dhe mjetet e menaxhimit të projektit. Njohja e projektit AUTOCAD dhe MS është e detyrueshme.

Pse të bashkoheni me Maliqi Construction?

 • Projekte Inovative: Bëhuni pjesë e projekteve të fundit që sfidojnë dhe frymëzojnë.
 • Rritja e karrierës: Mundësi për zhvillim profesional dhe avancim në karrierë.
 • Kulturë bashkëpunuese: Bashkohuni me një ekip bashkëpunues që vlerëson kreativitetin, diversitetin dhe mbështetjen e ndërsjellë.

Si të aplikoni: Dërgoni CV-në tuaj përmes butonit "Apliko Këtu" ose në emailin: rajanaengineering@gmail.com, tomida.karaivanova@maliqigroup.com, info@maliqigroup.com . Konkursi mbetet I hapur deri më 31.05.2024. 

Bashkohuni me ne në ndërtimin e të ardhmes së operacioneve të ndërtimit! #Punënëndërtim #MenaxheriOperativ #NdërtimiisëArdhmes

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Menaxhment
Skadon 31/05/24 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet