1
PREMIUM

Punëtore në punëdore, Rrobaqepëse

Ruaj
Athele Class
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Athele Class hap konkurs pune për:

  • Punëtore në punëdore
  • Rrobaqepëse

Punëtore në punëdore

  • Dizajnimi dhe zhvillimi i modeleve të fustanave nuserie, duke marrë parasysh tendencat e fundit dhe preferencat e klientëve.
  • Zgjedhja e materialeve dhe dekorimeve të përshtatshme për fustanët e nuserisë.
  • Bashkëpunimi me ekipin për të siguruar që dizajni dhe prodhimi të përputhet me kërkesat dhe standardet e kompanisë.
  • Testimi dhe përshtatja e modeleve në bazë të kërkesave dhe feedback-ut të klientëve.

Rrobaqepëse:

  • Riparimi dhe përmirësimi i fustanave të nuserisë për të siguruar një cilësi të lartë dhe pamje të përsosur.
  • Kujdesi për detajet e fustanave për të arritur një pamje të përsosur.
  • Komunikimi i qartë me ekipin për zgjidhjen e çështjeve të cilësisë dhe për të përmirësuar proceset e prodhimit.
  • Demonstrimi i aftësive teknike për riparime dhe përmirësime efikase.

Lokacioni: Prishtinë

Orari: Full-Time

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu’

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet