Swiss Diamond

Manikyr & Pedikyr

	 	 

Në bazë të dispozitave të Ligjit të Punës Nr. 03/L-22 dhe të Statutit të “Swiss Diamond Hotel”, shpallet:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendit të lirë të punës:

 1. Manikyr & Pedikyr (Femër - 1 pozitë)

Përgjegjësitë dhe detyrat e punës

 • Përgjegjëse për të pastruar dhe rregulluar formën e thonjve të duarve dhe të këmbëve, duke përdorur manikyrin e thonjve dhe preparatet e tjera të domosdoshme.
 • Përgjegjëse për të rregulluar thonjtë artificial.
 • Përgjegjëse për këshillimin e klientëve në lidhje me kujdesin për thonjtë dhe lëkurë.
 • Përgjegjëse për promovimin dhe shitjen e produkteve të kujdesit për thonjtë dhe lëkurën.
 • Përgjegjëse që të sigurojnë trajtim adekuat të thonjve të duarve dhe të këmbëve duke u përqëndryuar në kryerjen e detyrave me përgjegjëse, sepse shumica e mjeteve që përdoren janë të mbrehta.
 • Përgjegjëse që të planifikojë takimet me klientë dhe të përcaktojë orarin e pritjes së klientëve, duke i evituar pritjet e gjata dhe duke iu ofruar përparësi klientëve të caktuar.
 • Përgjegjëse që pas ofrimit të shërbimit klientit të kryejë në mënyrë të rregullt pagesën nga klienti dhe ti tregojë recepcionistit mënyrën e lëshimit të faturës së rregullt apo faturën fiskale.
 • Përkujdeset që të ketë nivel të lartë të paraqitjes dhe të pastërtisë trupore, duke marr parasysh kontaktet publike të cilat i ka me klientë.
 • Përkujdeset për mirëmbajtjen dhe pastërtinë e vendit dhe të mjeteve të punës si dhe jep ndihmë në mirëmbajtjen e higjienës në zonën e Qendrës së Wellness-it dhe SPA-s së dhe të gjithë hapësirës publike të kësaj Qendre, shpejt, me kujdes të shtuar dhe efikasitet në përputhje me standardet përkatëse.
 • Përkujdeset për të gjitha pajisjet e punës së Qendrës së Wellness-it dhe SPA-s që ti përdor me kujdes të shtuar, për të shmangur dëmet e panevojshme si dhe përdorimin me kujdes të uniformës së punës.
 • Përkujdeset për sigurimin e standardeve më të larta të sigurisë së shëndetit në punë dhe pastërtisë.
 • Përkujdeset për mikpritje të ngrohtë, miqësore, korrekte, profesionale dhe xhentile ndaj klientëve.

Kualifikimet arsimore dhe aftësitë/shkathtësitë profesionale:

Për këtë pozitë nevojiten këto kushte:

 • Arsimi i mesëm.
 • Njohuri shumë të mira profesionale të punës në SPA dhe Wellness.
 • Shkathtësi për paraqitje të këndshme, të kulturuar dhe e gatshme për të ndihmuar.
 • Shkathtësi për të mësuar me dëshirë dhe e interesuar për punë.
 • Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe punë ekipore si dhe e disiplinuar.
 • Aftësi për punë të pavarur, të pastër dhe me përgjegjësi, si dhe qëndrueshmëri të fortë në punë.
 • Njohuri shumë të mira profesionale dhe përvojë të punës si Manikyr & Pedikyr.
 • Përvojë pune së paku tri vite në Manikyr & Pedikyr.
 • Certifikata për kryerjen e trajnimeve profesionale në Manikyr & Pedikyr.

Aplikacionet për konkurrim në konkurs mund të shkarkohen nga ueb faqja e "Swiss Diamond Hotel", Prishtina www.sdhprishtina.com/mundesi-punesimi, ku janë të dhëna edhe kushtet dhe përshkrimi i detyrave të punës. 

Pas shkarkimit dhe plotësimit të aplikacionit të punësimit, të njëjtin duhet ta dërgoni në E-mail hr@sdhprishtina.com, së bashku CV-ën, referenca si dhe me dokumentacionin përcjellës. 

Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të marrin përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë. 

Konkursi mbetet i hapur 10 ditë nga data e publikimit.  

TAGS: Swiss Diamond HotelPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1200
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC