1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Për të punuar tek Grupi Shëndetësor Bahçeci në Kosovë, një ndër kompanitë lider në sektorin e aplikimit të shërbimeve gjinekologjike, obstetrike, trajtim i infertilitetit dhe urologji;
Shpallim konkurs për:
  • Arkatare
Kualifikimet e përgjithshme dhe përshkrimi i punës:
  • Diplomë e asociuar ose Bachelor,
  • Të paktën 1 vit përvojë në sektorin e shëndetësisë dhe të paktën 2 vite përvojë në arkë,
  • I/e aftë në programet MS Office,
  • I/e qeshur dhe energjike,
  • Të ketë diksion të mire në të folur,
  • I/e prirur për punën në grup,
  • Të ketë njohuri në gjuhën Turke dhe Angleze
  • Do të kryej në të njëjtën kohë dhe detyrat e punës në recepcion.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email:

bbolukbasi@bahceci.com  

boflaz@bahceci.com

boflaz@bahceci.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet