1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania  “24 Yjet” Sh.A shpallë konkurs për pozitën:

  • Vozitës Autobusi (Transport Urban)
  • Konduktorë të Autobusit

Përgjegjësitë dhe detyrat për pozitën Vozitës i Autobusit:

  • Drejton autobusin për transportim të udhëtarëve;
  • Përgjigjet për mirëmbajtjen e automjetit/autobusit dhe paisjeve të tij;
  • Paraqet defektet eventuale të automjetit/autobusit tek udhëheqësit e sektorit dhe jep sqarime lidhur me to.

Kualifikimet e kërkuara për pozitën Vozitës Autobusit:

  • Patentë Shoferi (Kategoria D)
  • Përvojë punë në pozitën përkatëse konsiderohet si përparsi

Përgjegjësitë dhe detyrat për pozitën Konduktorë:

  • Furnizon pasagjerët me kupon fiskal në kohë të rregulltë në çdo stacion;
  • Pas përfundimit të orarit të punës kryen llogarinë me kohë dhe dorëzon qarkullimin ditorë dhe arkën fiskale më së largu një ditë pas ditës së punës.

Kualifikimet e kërkuara për pozitën Konduktorë:

  • Përvojë punë në pozitën përkatëse konsiderohet si përparsi

Inkurajohen të gjithë kandidatet e interesuara të cilat i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në  apo të dhënat si: emrin, mbiemrin, vendbanimin, përvojën e punës dhe numrin e telefonit në e-mail adresës elektronike 24_yjet@live.com  apo te paraqiteni direkt për interviste në zyret tona në Hajvali.

Për detaje më të hollësishme j’u lutem të na kontaktoni në numrin e telefonit: 044/772/990.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 28/05/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet