The North Unicorn

Praktikant/e me pagesë në fushën e Arkitekturës / Enterierit

	 	 

The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Praktikant/e me pagesë në fushën e Arkitekturës/Enterierit

Kërkesat e aplikimit janë:

  • Përgaditje akademike nga fushat përkatëse (Apsolvent dhe të diplomuar),
  • Njohje e mirë gjuhës angleze,
  • Aftësi të mira kompjuterike,
  • Gadishmëri për të punuar me orar të plotë,
  • Të ketë njohuri për: ArchiCAD dhe 3DS max,
  • Të bashkangjitet një portofolio e juaj.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë dokumentet përcjellëse si:

  • CV ( Me dëshmi për nivelin e shkollimit/kualifikimit)
  • Letër Motivuese
  • Kopjen e letërnjoftimit dhe
  • Certifikatat e trajnimeve të realizuara.

Afati i fundit për aplikim është me Datën: 21.08.2019.

Aplikimi bëhet përmes adresës: apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2063
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC