1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Banakier/ Barmen 

Përgjegjësia: 

Menaxhimi i përgjithshëm i bareve të hotelit. Marrja e porosive nga kamarieret dhe mysafiret  dhe shërbimi i tyre me pije dhe ushqim. Pastrimi i enëve nën përgjegjësinë e tij si dhe  mirëmbajtja e pastërtisë së barit në përgjithësi. 

Aftësitë 

  • Njohja e punës me kompjuter  
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi 
  • Kreativ në përgatijen e pijeve (koktejeve) të ndryshme 
  • Të jetë komunikativ 
  • I motivuar për punë 
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës  
  •  Gatishmëri për punë jashtë orarit 

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata  qe kanë ne: 

apliko@hotelgarden-ks.com

Me subjektin: Banakier/Barmen 

Gjinia: Femer/ Mashkull

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 28/05/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet