1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ndihmës Kuzhinier 

Të assistoj në Punët e Kuzhinierit. 

Të pranon detyra nga Kuzhinieri, të bënë para përgaditjet e ushqimeve të ndryshme . Të ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Kuzhinieri.  Të mbajë standardin e caktuar nga Kuzhinieri. 

Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha  rekomandimet që i posedojnë përmes butonit "Apliko Këtu" ose në: 

apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit : Ndihmës Kuzhinier Shembull 

Email: apliko@hotelgarden-ks.com 

Subject: Ndihmes Kuzhinier 

Vini re:  

Përparësi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me  përvojë pune.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 28/05/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet