1
PREMIUM PLUS

Agjente e Qendrës së Thirrjeve - Gjuhë Boshnjake (Pejë)

Ruaj
InterPlay Labs
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjente e Qendrës së Thirrjeve – Flet gjuhën Boshnjake (Peje)

Përgjegjësitë e agjentit/es të Qendrës së Thirrjeve përfshijnë:

 • Menaxhimi i sasive të thirrjeve hyrëse dhe dalëse në kohën e duhur.
 • Ndjekja e "skripteve" të qendrës së thirrjeve kur trajtoni tema të ndryshme.
 • Identifikimi i nevojave të klientëve, sqarimi i informacionit, hulumtimi i çdo problemi dhe ofrimi i zgjidhjeve

Përmbledhje e punës

Ne jemi në kërkim të disa agjentëve të Qendrës së Thirrjeve që do të jetë ndërlidhësi midis kompanisë sonë dhe klientëve të saj aktualë dhe potencialë.
Kandidati i suksesshëm do të jetë në gjendje të pranojë pronësinë për zgjidhjen efektive të çështjeve, ankesave dhe pyetjeve të klientëve; mbajtja e kënaqësisë së klientit në thelb të çdo vendimi dhe sjelljeje.

Pikat kryesore të kandidatit/es ideal:

 • Aftësi pothuajse të përsosura të të folurit në gjuhën Boshnjake
 • Përvoja e telefonatave të mëparshme
 • Aftësi për të mësuar softuer tipik kompjuterik
 • I pavarur dhe i aftë për të vepruar pa shpjegime
 • Një komunikues i shkëlqyer
 • Aftësia për të menduar në mënyrë kritike dhe për t'i dhënë reagime menaxhmentit
 • I pëlqen të sfidohet në mënyrë krijuese
 • I gatshëm për të mësuar dhe rritur me kompaninë
 • Qëndrim entuziast dhe super pozitiv
 • Punon mirë në një ekip

Kërkesat

 • Përvoja e mëparshme në rolin e mbështetjes së klientit
 • Aftësi të forta telefonike së bashku me dëgjimin aktiv
 • Fokusi ndaj klientit dhe përshtatshmëria ndaj llojeve të ndryshme të personalitetit
 • Aftësia për të kryer shumë detyra, për të vendosur prioritete dhe për të menaxhuar kohën në mënyrë efektive
 • Diplomë e shkollës së mesme ose arsim të lartë

Përfitimet

 • Paketa e shpërblimit konkurrues ne pagë plus bonuse
 • Mundësi për të punuar me teknologjitë më të fundit
 • Mundësi për të punuar në një mjedis të shpejtë për një kompani ndërkombëtare me zyre në USA dhe Kosovë/Pejë

CV/Resume i dërgoni në : interplaylabsshpk@gmail.com

Kategoria Mbështetje e Konsumatorëve, Call Center
Skadon 28/05/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet