1
PREMIUM

Vende të lira pune (40)

Ruaj
JD LLC
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“JD” L.L.C. me mbi 15 vite eksperiencë kërkon të punësoj menjëherë 40 persona nga të dyja gjinitë m/f në pozita të ndryshme , nga të gjitha qytetet e Kosovës.

 
VËREJTE : Nuk kërkohet shkollim i lartë . Punësim i menjëhershëm
Orar fleksibil Full ose PART TIME.
 
-Të gjithë të interesuarit që janë të gatshëm të fillojnë punën brenda 10 ditëve të dërgojnë CV-të e tyre në Whatsapp në numrin 049/945555.
 
-Mbrenda dite do kontaktoheni gjithsecili nga ana jonë.Suksese

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/05/24 (3 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet